Test od nášho zákazníka


Prečítajte si test od nášho zákazníka

Szöcs Tivadar na:

Prestige - Pear Coconut Caramel

Obsah: 10 ml aróma, v 60 ml fľaštičke Chubby Gorilla

Odporúčaná doba zrenia: 5-7 dní

Krajina pôvodu: Nemecko

Miesto nákupu: e-vaper.sk

Predmet dnešného testu som priniesol s láskavým dovolením známeho slovenského e-vaper tímu, ktorým je kombinácia hrušky a kokosu obalená jemným karamelom. V ich webshope na odkaze nižšie nájdete všetko, čo potrebujete: e-cigarety, arómy, náplne a ďalšie doplnky pre domácich majstrov. Pracujú s férovými cenami a rýchlo doručujú do našej krajiny. Predstavím produkty všetkých chuťových kategórií, vrátane niektorých v našich končinách menej známych.

Príchuť Prestige Pear Coconut Caramel je kombináciou chutí, vďaka ktorej je produkt okamžite atraktívny svojím dezertom a ovocnými tónmi. Naozaj špeciálne párovanie, v ktorom bude dominovať hruška a kokos.Vôňa príjemne prekvapila, keďže všetky tri príchute sú dokonale rozoznateľné. Celkový efekt pripomína kokosový koláč, v ktorom nechýba ani charakteristická vôňa ovocnosti a karamelu. Chuťový zážitok verne odráža popis: pri nádychu dominuje hruška a kokos, pri výdychu je cítiť sladký karamel. Chuť hrušiek je príjemne jemná, nie príliš silná, ale akurát na to, aby zaujala. Krémovitosť kokosu s karamelom dodáva chuťovému profilu jemnú sladkosť a hĺbku. Karamel sa nestane prehnane dominantným, ale jemne dopĺňa jemnú textúru kokosu, čím vyvažuje celkový chuťový zážitok. Z tejto pochúťky, ktorú by som označil ako stredne silnú, nezostalo ani sladenie.

Zhrnutie: Pri testovaní som bol spočiatku trochu neistý, pretože som si nevedel predstaviť, ako budú chute hrušky a kokosu spolupracovať. Počas používania som sa však chuťou a vôňou produktu úplne presvedčil, že táto „nezvyčajná kombinácia chutí“ sa výborne dopĺňa. Je to ako predstaviť si kokosový koláč, ktorý je ešte chutnejší s kúskami hrušky a trochou karamelovej polevy. Fľaša má jednoduchý a čistý dizajn, no zážitok, ktorý je s ňou spojený, rozhodne stojí za cenu 8 eur.

Produkt som zmiešal s bázou značky ArtVap a nikotínom značky E-liquid shot, ktorú samozrejme nájdete aj v ich ponuke.

Používáme ověření věku Adulto